arrow-down

eigentijds • uniek • ruim wonen

Uniek en verrassend

Cultuur, restaurants, historie en groen! Enschede heeft veel te bieden. Een verrassende en bruisende stad waar je je geen moment hoeft te vervelen. Enschede heeft een prachtige binnenstad met historische gebouwen. De Oude Markt is een echte trekpleister en als de zon zich laat zien zijn de terrassen gevuld. Een fijne plek om te genieten van een hapje en drankje. Eindeloos shoppen kan natuurlijk ook of bezoek één van de vele culturele voorzieningen zoals het theater, de bioscoop of een kunstgalerie. Laat je de binnenstad achter je, dan word je al snel omringt door bossen, beekjes en de mooiste landgoederen. Dit maakt Enschede uniek.

Locatie

Jannink ligt binnen de singel van Enschede en het heeft een gunstige ligging aan de Zuiderval. Je bent daardoor zo op uitvalswegen zoals de A35 richting Hengelo of de A1 richting Apeldoorn. De bereikbaarheid met het OV is uitstekend. Maar ook voorzieningen als scholen en sportaccommodaties zijn in de buurt.

Voor een tocht door de natuur hoef je niet ver te reizen. Heidevelden, loofbossen, slingerende beken en oude landgoederen kenmerken het Twentse landschap. Je kunt hier alle kanten op.

ACCOUNT AANMAKEN

Meld je vrijblijvend aan via dit formulier om meer informatie te ontvangen.

Inloggen Wachtwoord vergeten